5 Aralık 2009 Cumartesi

Aroma Cilt Bakımı

Cilt Bakımın Tarihçesi 5000 Yıl öncesine değişik tekniklerle farklı ülkelere dayanan bir met odan ibarettir.

Kızıl derili hanımlar nehir kınarlarından çıkan bitkileri ve killeri karıştırarak yüz ve vücutlarına sürerek, hem dini inançlarını yerine getiriyorlardı hem de onların inançları gereği hiç yaşlanmayacaklarına inanıyorlardı. Güneş her zaman onlarla doğup ışık ve parlaklık verirdi.

Uzak doğu felsefesinde Ay, Yıldızlar ve Güneş Kadın sembolü olarak kabul edilip, Güneş ile Açan bitkiler ve Ay ile uyuyan bitkiler, onlara bir yol çizerek bu tür bitkilerden Kökler,saplar, yapraklar ve çiçeklerinden çeşitli maskeler yaparak yüzlerine ve vücutlarına Güneş batışında uyguluyorlardı.

Mısır da Cleopatra için, Öksür de ki ada da Kahinler çeşitli bitkilerden özellikle yabani Papatyanın özleri ile çeşitli yağlar hazırlarlardı. Böylece onun hem fiziksel, hem de zihin ve ruhsal dengesini muhafaza etmesini sağlarlardı. Cleopatra kendini arınmak için ayda 3 gün bu ada da oruç tutardı. Rivayete göre Cleopatra öldüğü zaman 75 yaşındaydı, ama tabuttayken 50 yaşında görünürdü. Bunlar sadece özetle birkaç örnek, sizi sadece Cilt Bakımının yeni çağanın metodu ve ya tekniği olmadığı konusunda bilgilendirme isteği duydum.

Maha D' Line Aroma Cilt Bakım Felsefesi :

Maha D' Line Tecrübesi şunu gösterdi ki İnsanlar Bitkilere çok benzer..her bitkinin kökü vardır.. İnsanların ise Genleri vardır.

Doğduğu bölge, sezon, coğrafyası ve beslenme tarzı, bütün saydamız bu faktörler insanların üzerinde, içinde, Negatif ve Ya Pozitif olarak Cildinde, Bakışlarında, Düşüncelerinde ve Sosyal hayatında etkiler bırakır. Bizim konumuz Cilt bakımı.

20 yıllık tecrübemle size dolu, dolu bilgi vermek amacıyla bu sayfayı size hazırladım. Umarım faydalanırsınız. 20 yıl zarfında çeşitli ülkelerden binden fazla Kadınlara Cilt Bakımı yaptım.. Okul zamanı kitaplardan aldığım bilgiler, tecrübemle pek farklı..

Zamanla görüyorsunuz ki her kadın farklı bakrounde sahip ve bu onun üzerinde inanılmaz etkiler bırakır. Kendisi bile fark etmeyecek kader. Bize Cilt Bakımı için gelen Hanımların önce bakroundını analız ederiz..Bu hem bize hem de kendisine çok yardımcı olur. Daha önce ki yazılarımda size bilgi vermiştim..Maha D'Line sadece Cildinizi değil bir bütün olarak sizinle ilgilenmektedir.

Herkese genel bir bakım yapmanın yanlış olduğuna inanmaktayım. Kişi zihinsel ve ruhsal durumu dengeyi bulamazsa kendisi de evinde bu bakımları yapabilir

İnsanlar bizim yerimize sadece yüzeysel bir bakım için değil, zihin ve ruhsal bir dengeye kavuşmak içinde gelmektedirler. Bize ta uzaktan meşakkate tahammül ederek, bizden en doğru hizmeti bekliyorlar..

Maddi kazancı önemli olduğu kadar manevi kazancı da o kadar önemlidir.

Binlerce ürünler, hanımların kafalarını pek karıştırdı.. Size hak veriyorum onun için. Ben 25 yıldır hem kendim hem de Kariyer hayatımda Decleora Tercih etmişimdir. Ondan vazgeçmem mümkün değildir. Çünkü seçerken o donemde de çok ürünler vardı. Ama benim seçme nedenim ürünün 100% doğal olması ve çevreyi zorlamadan her bitkinin mevsiminde dünyanın dört bir yanından Mahsullerin sevgi ve saygı çerçevesin de Ana toprağın verdiği kadar iktifa edilmesidir. Dünyada ki bayilerine istediği kadar ürün vermek değil tam aksine ne kadar o dönem toplanmışlarsa o kadarını vermektedir.

Decleor artık benim bebeğimdir. Onu koklarken, dokunurken neye iyi geldiğini bilmek dünyada en büyük aldığım hazdır.

Cilt Bakımı Neden Gerekli?

Cildimiz battaniyemiz gibidir. Bizi dış etkenlerden, mikroplardan, bakterilerden korur. Epidermi, bunların derinin altına nüfus etmemesi için bizi korumak amacıyla verildi..Cildimizde gördüğümüz yüzeyde ki Akne, Açık gözenekler, Siyah Noktalar, Yağ Bezleri, Lekeler, bazıları içten kaynaklanıyor bazıları da diş etkenlerden kaynaklanır.

Bazı hanımlar şikayetlerinden kurtulmak için daha kısa yollara baş vuruyorlar.

Misal kimyasal peelingler, yüz ustura teknikleri maalesef belli bir dönem sonra çok pişmanlık veriyor. Çünkü battaniye yani yüz orijinal kılıfı artık kalkmıştı ve yüzlerini koruyacak bir kalkan yoktur.. Bunun için Maha D' Line her zaman doğallıktan yana olmuştur. Doğallıktan hiçbir zaman vazgeçmedim çünkü yan etkileri yok Aksine cilde nazik ve doğru Bitkisel ürünlerle bakımlar şunu gösterdi ki pürüzlerden kurtulmak mümkün. Böylece yeni bir cilde sahip olabilmekte mümkündür..
20 yıl önce herkes benimle alay ederdi. Ne demek Doğaya Dönüş. Ama ben bugün Doğaya Dönüş iddia edenlere gülmek yerine destekleyici oluyorum..

Çünkü, doğru yamulmaz, Yamuksa Doğru yolu bulur.

Değerli hanımlar kısa yollara ve her gördüğünüz reklam ve iştahla sarf edilmiş sözler yerine gerçekçi olalım. Toprak Anamızın bize uzattığı bütün güzelliklerden faydalanalım.

Evinizde sadece normal her kadının yapması gereken bakımları yapabilirsiniz. Ama Cildiniz daha genç, dinç, ve pürüzsüz olsun dersiniz Yolunuz Maha D' line Aroma olsun.

Maha D' Line hazırladığı 45'e yakın doğal maskeler siz değerli hanımlar için kullandığımız bütün ürünler ve teknikler doğaldır.

Siyah Noktaları sıkmak yasaktır.. Sivilceleri temizlerken kullandığımız anti bakteri Anti mikrobik içerikli maskeler sayesinde sivilciler kendini boşaltıyor ve daha düzgün bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Gelin değerli cildinizi gerçek uzman ellerinde yenilensin. Çünkü Maha D' Line gelen her hanım değerli bir bitki gibi nazik, hassas, ve güzeldir .. Neden daha iyi bir cilde sahip olmayalım ki? Çünkü siz buna değersiniz.

Maha D' Line Yaş Geciktirme Teknikleri ( YGT ) sizin için geliştirdiği bu teknik sayesinde en az 13 yaş genç, dinamik, parlak gözlere sahip olabilirsiniz. Çünkü artık bu teknikle tek bir tona sahip olabilirsiniz.

Değerli hanımlar gelin Uzman ellerden değer veren huzurlu ve hijyenik bir ortamda kendinizi Doğanın kollarında şımartın.

Bütün kadınlar güzeldir. Çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır. Bakımlı kadınlar hem daha özgüvenleri vardır hem de daha uzun yaşarlar. Bakımsız kadınlar daha mutsuz ve güvensiz yaşarlar. Çok zaman asık suratlı olurlar. Gelin hepimiz güler yüzle günümüze başlayalım.

Pahalı ürünlerle daha iyi bir cilde sahip olmak mümkün değildir... Doğru bakımlar, ürünler ve Mutahassıs uzmanlardan bu tür bakımlar yapılırsa istenen sonuçlar alınabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder